ROŠŤÁKY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřové vykostěné kotlety, 1 lžička kremžské hořčice, 1 lžička plnotučné hořčice, 1 lžička. Kečupu, 1 lžička pepře, 1 lžička soli, 2 celá vejce, 3 lžíce škrobové moučky, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škrobové moučky připravíme směs, do které plátky masa naložíme na 24 hod. Druhý den je opečeme na oleji.



ROŠŤÁKY ROŠŤÁKY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz